FESTA MAJOR DE VILLAFRANCA ( Navarra )

JOVES XIQUETS DE VALLS

 

..Villafranca ( Navarra),  divendres i dissabte,  21 i 22 de setembre de 2001

Avui dia  21 i 22 de setembre la  JOVES XIQUETS DE VALLS estava convidada a actuar al poble de Villafranca de Navarra amb motiu de les seves festes. Aquesta ha sigut una sortida atípica ja que era un desplaçament de dos dies i no tothom estava disponible, de totes maneres la il·lusió i les ganes de col·laborar amb el poble Navarrès ha fet possible que uns es desplacessin  el divendres amb dos autocars i la resta amb cotxes particulars el dissabte. A Villafranca feia  set mesos que no plovia i el divendres a la tarda va començar a ploure. L'endemà al mati tot seguia igual la pluja era continua i semblava que perillava la gran diada que el poble tenia preparat. Mentre la gent s'anava despertant els organitzadors de la diada estaven preparant tot tipus de carn feta a la brasa per tal d'agafar força, ja que la nit anterior la colla va participar de la xaranga. Com que a l'hora prevista de fer la primera actuació plovia l'actuació es va desplaçar al cobert d'una pista de frontó. A la primera ronda es va aixecar un Quatre de Set, a la segona ronda un Tres de Set, a la tercera ronda, un dos de sis, una quarta ronda Tres de sis per baix, per acabar un Pilar de Cinc. La població va respondre amb molt entusiasme i amb grans aplaudiments. Tot seguit ens vam desplaçar cap a L'Hostal El Corzo on abans de dinar es va plantar un Dos de Sis davant de l'establiment. Ja feia una bona estona que la pluja s'havia desplaçat cap a Catalunya, teníem descans fins a les sis de la tarda temps que vam aprofitar per relaxar-nos del viatge ja que la durada va ser de 3h i escaig. L'actuació de la tarda estava prevista a les 6h. abans hi havia un corre bous pels carrers de Villafranca finalitzant el recorregut a la plaça d'Espanya on s'havia habilitat un tancat tipus plaça de toros. A l'hora prevista la colla entrava a la plaça era rebuda per les autoritats del poble. L'actuació era retransmesa amb directe a tot el poble per circuit tancat de televisió. A la primera ronda Quatre de Set, a la segona ronda Tres de Set, a la tercera ronda Tres de Sis aixecat per baix, a la quarta ronda un Quatre de Sis on a segons i havia l'alcalde de Villafranca i dos dels regidors el tercer membre era en Juan Jesús, un gran amic i casteller de la colla, que va viure a Valls durant uns anys, per acabar un Pilar de Cinc girat sent ovacionat amb grans aplaudiment per part del públic. Només faltava els agraïments la canalla de la colla va  oferir a l'alcalde de Villafranca d'un quadre del Quatre de Nou, per altre banda l'alcalde va obsequiar a la colla Joves d'uns records i va posar al nostre president del mocador de Villafranca. Un punt i apart es felicitar al poble de Villafranca per ser un dels pobles d'Espanya on tenen mes cura de preservar la vida de les cigonyes on les tenen habilitades a dalt del campanar i parts adjacents. Enhorabona.

Crec que diades d'aquest tipus on la relació de cultures i pobles de l'estat,  malgrat els inconvenients dels desplaçaments per moure a tota la gent, s'haurien de potenciar una vegada a l'any.

 

Reproducció de la crònica que el Diario de Navarra va fer sobre la nostra estada a Villafranca ( Navarra )

 

Programa d'actuacions prevista i realitzada tot i la pluja caiguda la nit del dia 21 i part del dia 22.

 

Fotografia: Jordi Climent Ferré.

Panoràmica de la Plaça d'Espanya .

 

Fotos: Jordi Climent i Ferré

La sortida d'aquest cap de setmana es aquella sortida atípica que un cop a l'any hauria d'estar a la cartera de la colla Joves Xiquets de Valls, es aquella sortida que tothom te ganes de fer tot i els inconvenients que comporta el desplaçament del gruix de la colla, la gent ha respost amb moltes ganes i il·lusió per tal de que la diada fos un èxit tal com s'ha realitzat. Per aquest motiu i com a sortida atípica presento  en format de recull els moments mes interessants de la actuació de la colla Joves Xiquets de Valls l'estada a Villafranca de Navarra. Pròxima sortida que farà la colla Joves serà a Reus el dia 7 d'octubre.  A reveure.

 

T'AGRADARIA FER CASTELLS ? 

T'AGRADARIA SER MEMBRE D'UNA GRAN COLLA ? 

VINE A VALLS I FES-TE DE LA JOVES XIQUETS DE VALLS

VINE AL CARRER D'EN GASSÓ, 2O,  SERÀS BEN REBUT / UDA

VINE ALS ASSAJOS ELS DIVENDRES,  A 2/4 D'ONZE NIT

POSA'T A LA PINYA I VIURÀS L'EXPERIÈNCIA, LES EMOCIONS, ELS SENTIMENTS I LES VIVÈNCIES  MAI VISCUDES

 

Pots escriure a

Joves Xiquets de Valls

Apartat, 96

43800 - VALLS

o també enviant un correu electrònic a Jordi Climent sol·licitant ser membre dels Joves Xiquets de Valls

 

JO SÓC DE LA JOVES XIQUETS DE VALLS

.

.

 

Juan Jesús " Navarro "

Foto: Jordi Climent i Ferré

 

 

Cartell

 

Joves

Xiquets de Valls

 

 

.

                                      

.

.Totes aquestes fotografies NO es poden reproduir per cap mitjà escrit, electrònic, web, sense l'autorització del seu autor i del seu origen: www.jovesxiquetsdevalls.com   -  WEB  DE LA  JOVES XIQUETS DE VALLS

 

[ DIADES 2001 ]

.